Ugrás a fő tartalomra

A legszebb ajándék


A Mennyből az angyal után vírust és ajándékot cserélünk. Méregdrága parfümmel is kényeztetnek a gyerekeim karácsonykor. Varázslatos illatkompozíció, de a nappaliban rajtam kívül senki nem érzi. A jellegzetes mellett sajátságos is ez a karácsony, családi szeretet, ünnepi teríték, rotyogó töltöttkáposzta kíséretében hőemelkedés, orrdugulás, hurutos köhögés. Bontogatjuk a csomagokat, és nem tudom eldönteni csomagolópapírból vagy papírzsebkendőből fogyott el idén több. 
Két karácsonyi dal és két ajándék kibontása közötti szünetben Cold Fix-et kapok be. Még nem vagyok beteg, a gyógyszer arra jó, ha valami vírust mégis lenyelnék, akkor a pirula nem engedi, hogy a kór elhatalmasodjon rajtam. Ezzel ámítom magam, és közben aggódom az influenzás gyerekek miatt. Az otthoni rokonokra alig jutott idő, de a családorvossal ajándékbontás előtt illetve közben is többször beszéltünk. Osztogattunk szenteste a szeretetből orvosnak, patikusnak, pénztárosnak is és a Túlélni a karácsony című filmet is levetítettük. 
De senki ne aggódjon, a hangulat igazi, karácsonyi, és valaki fentről is vigyáz ránk. A kutyák nagyon jól vannak. Szóval nézem a felnőtt gyermekeimet, ahogy bontogatják a karácsonyi csomagokat. Szemükben, a láz mellett, a megszokott gyermeki csillogás. És ez a legnagyobb felfedezés, a legszebb ajándék ma, hogy ők nem lettek gyermekkor nélküli felnőttek.
Élményekkel teli, varázslatos karácsonyt kívánok mindenkinek!
-Zsuzsa L-




Megjegyzések

  1. Tetszett mint mindig! 🤗 Boldog Karàcsonyt kìvànunk Nektek dràga Zsuzsa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonjuk szepen, Bea. Mi is kivanunk nektek igazi unnepet, boldog karacsonyt. Sok puszi.

      Törlés
  2. Üdvöxlettel: Rene, Robi ès Bea

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése